LAJME SHQIP

A Është Me Të Vertet Angela Merkel Vajza E Hitlerit?

screen shot 2021 06 10 at 14.39.48

A Është Me Të Vertet Angela Merkel Vajza E Hitlerit?

Sh0kuese: A Është Me Të Vertet Angela Merkel Vajza E Hitlerit?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjy kuar sipas dokumenteve të shërbimit kryesor të zbulimit të Republikës Demokratike Gjermane të njohur si Stas, An gela Merkel është tr ashëgimtare e Adolf Hitlerit..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comments (1)

  1. […] është publikuar nga Kosova Today dhe është postuar në rrjetin social […]

Comments are closed.