LAJME SHQIP

Bëhen “Llom” Dy Kunata Kosovare, Njëra Përfundon Në Sp.Ital, Tjetra Në Parab.Urgim

screenshot 1289 640x318 1

Bëhen “Llom” Dy Kunata Kosovare, Njëra Përfundon Në Sp.Ital, Tjetra Në Parab.Urgim/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Është arrestuar një grua në e cila ka sulmuar rënd kunatën e saj, dhe si pasojë e lëndimeve kjo e fundit ka përfunduar në spital./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi qe e njëjta pasi ka demoluar shtëpinë, ka fyer familjaret dhe ka sulmuar fizikisht kunatën e saj viktimën femër kosovare”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon