LAJME SHQIP

Kurti: Marrëdhëniet e shkëlqyera me Gjermaninë duhet t’i thellojmë edhe më tej

zkp zkm 22 6 2022 1 780x439

Kurti: Marrëdhëniet e shkëlqyera me Gjermaninë duhet t’i thellojmë edhe më tej

Duke theksuar indikatorët pozitivë ekonomikë​, kryeministri tha se po shohim gjithnjë e më shumë njerëz që paguajnë taksat e tyre dhe kontribuojnë për një shoqëri më të fortë, të drejtë dhe më të barabartë.

“Bashkëpunimi Gjerman për Zhvillim jo vetëm që përfaqëson interesat e qeverisë gjermane në Kosovë, por edhe dëshirën e mbi 400 mijë pjesëtarëve të mërgatës në Gjermani për ta parë Kosovën si pjesë integrale të komunitetit evropian”, shtoi kryeministri.