LAJME SHQIP

Ndodh per here te pare. Zvicra puneson delet dhe do te largoje punetoret se bejn zhurm

dele

Ndodh per here te pare. Zvicra puneson delet dhe do te largoje punetoret se bejn zhurm

Siç raportoi së fundmi The Local, ka mungesë të personelit të kualifikuar në Zvicër për të plotësuar pozicionet e disponueshme.Kjo është një situatë e favorshme për të gjithë të interesuarit: delet do të ushqehen, bari do të pritet dhe zhurma e kositësve elektrike të barit do të eliminohet.

Por jo në kryeqytetin Valais të Sionit, i cili “angazhoi” katër dele – Ada, Bella, Athéna dhe Victoire – për të prerë barin në parqet e qytetit.“Këto kafshë do të përdoren për mirëmbajtjen e parcelave të caktuara”, njoftuan autoritetet komunale, pasi kjo do te kursente dhe para plus dhe korreset e barit bejn zhurm.