SHOWBIZ

Bëhet për spital Butrint Imeri

Bora Zemani fillon të ndjekë në rrjete sociale mamin e Donaldit

Bora Zemani fillon të ndjekë në rrjete sociale mamin e Donaldit

Butrint Imeri bëhet për spital.

Butrint Imeri ka pësuar një incident.

Artisti njoftoi përmes Instagramit se ka lënduar këmbën, duke e treguar atë me fasha në spital.

‘Aksidenti’ shkroi Butrinti teksa dha lajmin.

Bora Zemani fillon të ndjekë në rrjete sociale mamin e Donaldit

Urojmë që këngëtari të jetë mirë dhe gjithçka t’i kalojë shpejt.

Source